Firme de hosting recomandate pentru gazduirea unui post de radio.

Care sunt cele mai bune?

Expert Intreaba Intrebat on 29 august 2015 in - Radio.
Adauga comentariu
 • 1 Raspunsuri

  Punem intrebarea aceasta si incercam sa dam un raspuns fara a face publicitate unei anume companii. Probabil recomandarile noastre va vor ajuta sa alegeti cu un plus de atentie. O prima varianta este achizitionarea unui pachet ce include un numar limitat de useri (ascultatori), banda de internet cat cuprinde si bine-inteles protectie la orice atac DDOS.

  Romania este tara in care internetul de mare viteza a penetrat rapid piata celor mai importanti furnizori de servicii web profesionale. Includem aici: XServers, HostWay (actualul EasyHost), NameHost iar lista ar putea continua. Comercializarea unui VPS (virtual private server) in vederea gazduirii unuia sau mai multor stream-uri online din punctul nostru de vedere ar fi cea mai buna solutie.

  Am remarcat in randul administratorilor de radiouri online, alegerea unei importante corporatii internationale cu sediul principal in Franta. Vorbim de OVH! Preturile mici i-au facut pe multi sa le devina clienti, din pacate suportul tehnic pus la dispozitie este diferit in functie de pachetul ales.

  Expert Intreaba Raspuns on 29 august 2015
  Adauga comentariu
 • Raspunsul tau

  Adaugand un raspuns, esti de acord cu termenii si conditiile noastre.